Het 2e weekend van juli organiseren wij een zomer carnavalsweekend! Op vrijdagmiddag 8 juli zullen wij met Prins Porky en de raad van elf verzorgingshuis de Rustenburcht bezoeken en er een gezellige middag van maken.

Op zaterdag 9 juli kunnen we na 2 jaar weer genieten van de Oersheimer optocht. De optocht start om 14:00 vanaf de Rode Leeuw. Het thema dit jaar is: Terug van weggeweest! 

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een flink aantal juryleden. Er worden altijd verschillende categorieën gejureerd, zoals die van de praalwagens, verkleed volwassenen, kinderen met een loopkarretje en de verklede kinderen. Wie zou ons willen helpen? Mail dan naar Monika via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na de optocht is het weer een groot feest in leutbunker de Rode Leeuw met DJ Jacco Silver! Ook zal deze middag de prijsuitreiking van de verklede kinderen en de praalwagens en loopgroepen zijn. In de avond gaat het feest nog even door met John van Schagen!

Zondagmiddag 10 juli is iedereen welkom vanaf 14:00 in de leutbunker. Deze middag is er een loterij en zijn er verschillende prijzen te winnen! Het thema zal deze dag Tirol zijn. Ook zal de formule1 op groot scherm vertoond worden zodat niemand daar iets van kan missen. Aan het einde van deze dag sluiten we het carnavalsseizoen af.

Ledenkaarten

Wij zullen voor het zomercarnaval niet langs de deuren gaan voor de verkoop van onze ledenkaarten.

Wij hopen dat u ons wilt steunen zodat wij een geslaagd zomercarnaval kunnen organiseren.

Scan de QR-code en doneer €5,-

Of maak een bedrag over naar rekeningnummer

NL28 RABO 0364 0541 31, tnv. Carn.Ver. De Oersheimers

Opgeven

Geef je op voor de optocht door middel van een beschrijving van de praalwagen of loopgroepen etc. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.