Het was een kort maar krachtig carnavalsweekend! Prins Porky is samen met jeugdprins Chotte vrijdagmiddag begonnen met het uitdelen van de borrelpakketten aan verschillende oud prinsen. Vrijdagavond heeft de raad van elf en het bestuur alle resterende borrelpakketten rondgebracht! Dit jaar bestond het borrelpakket uit diverse lokale speciaalbiertjes, wijn, Oersheimer berenchips en lekkers voor op de borrelplank! Als activiteit hadden we alternatieve spelregels bedacht voor het spel Keezen en een Oersheimer kaartspel bijgevoegd! Het hele pakket zat verpakt in een echte Oersheimer tas!

Prins Porky heeft zaterdagmiddag na de lunch van de bewoners van de Rustenburcht alle bewoners verrast met een bosje tulpen! Ook voor alle medewerkers hadden we een bosje klaar staan. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer normaal carnaval vieren met alle bewoners!

Zaterdag heeft de JRB een speurtocht uitgezet voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 en dit was een groot succes! Je kon verschillende spelletjes doen zoals, spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, oud-Hollands stelten lopen en sjoelen! Bij elk spel kon je een sticker verdienen. Alleen er was ook een vos in het spel die stickers kon afpakken zodat je het spel weer opnieuw moest doen.. Gelukkig mochten de kinderen van groep 1 t/m 4 dan het codewoord zeggen om geen sticker kwijt te raken, namelijk: Alaaf, carnaval is gaaf!!Aansluitend was er nog de prijsuitreiking van de speurtocht en best verklede en was het groot feest voor alle kinderen in Leutbunker de Rode Leeuw!

Vanaf 19:00 uur ging het feest nog verder in de Leutbunker en was het weer een erg geslaagde carnavals avond!

Zondag heeft de hofhouding verschillende zieke Oersheimers en Oersheimers die wel een opkikkertje konden gebruiken bezocht. Dit is altijd erg dankbaar werk en wordt zeer gewaardeerd.

En toen zat het carnavalsweekend er alweer op…

MAARRRR we zijn nog niet klaar voor dit jaar! We gaan nog voor een Zomercarnaval op zaterdag 9 en zondag 10 juli! Zaterdag 9 juli zullen we weer een optocht organiseren. Verdere informatie over het weekend volgt snel! Dus zet deze datum alvast in jullie agenda.

We willen iedereen bedanken voor het steunen van de vereniging door middel van een donatie en alle borrelpakketten die dit jaar weer besteld zijn!