Terug van weggeweest! Dachten wij te zijn dit seizoen en daarom hadden wij daar gelijk het thema van dit jaar van gemaakt. Maar helaas, toch niet helemaal…

Ook dit jaar kunnen we helaas geen carnaval vieren tijdens het carnavalsweekend zoals we gewend zijn. Een dag na de geslaagde Prinsverkiezing ging langzaamaan alles weer op slot en nu (lijkt) het weer een beetje de goede kant op te gaan maar toch komt het carnavalsweekend te vroeg. We zijn nog aan het kijken of we in de zomerperiode iets kunnen gaan organiseren. Zodra we hier meer over weten zullen we dit laten weten.

Maar ook voor dit seizoen hebben wij weer een plan B klaar staan!

Oersheimer borrelpakket

Wij komen weer terug met ons vorig jaar succesvolle borrelpakket! Het pakket zal bestaan uit (lokale) alcoholische versnaperingen en iets lekker voor bij de borrel. Niet 1 op 1 gekopieerd van vorig jaar maar weer een totaal ander verrassend pakket. Ook zal er weer een Oersheimer verrassing in het pakket zitten waarmee je een gezellige carnavals avond kunt hebben!

Het Oersheimer borrelpakket kost €22,- dit pakket is voor 2 personen.

Bestel het borrelpakket vóór 19 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan krijgt u van ons een bevestiging en een betaalverzoek. En dan komen wij het vrijdagavond 25 februari bij u bezorgen (Ursem).

Speurtocht

Voor de jeugd hebben we een leuke speurtocht uitgezet waar leuke prijzen mee te winnen vallen! Meer informatie over de speurtocht zullen wij delen op onze facebookpagina.

Ziekenbezoek

Ook dit jaar vinden wij dat de zieke inwoners van Oersheim of mensen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken niet vergeten mogen worden en ook bij hun willen we een presentje afgeven. Dit geheel coronaproef uiteraard!

Weet u iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen zorgen voor een presentje namens de vereniging! Dit brengen wij zondag 27 februari langs.

Ledenkaarten

Dit jaar zullen wij niet langs de deuren gaan voor de verkoop van onze ledenkaarten. Maar wij hopen dat u ons toch wilt blijven steunen zodat wij zodra het weer kan weer een groot feest van kunnen maken.

 

Scan de QR-code en doneer 5,-

Of maak een bedrag over naar rekeningnummer: NL28 RABO 0364 0541 31, tnv. Carn.Ver. De Oersheimers

Alaaf! Wouter, Robin, Monika, Michelle en Daphne